ALS heb je niet alleen

Na een heftige periode ben en blijf ik positief in het leven staan.

Hier zie je meer informatie over mijn boek 'ALS heb je niet alleen' 

Ik ben blijven staan in de heftigste tijd van mijn leven...

Waar ken je mij van?

  • Mijn boek ALS heb je niet alleen
  • Libelle blogs en artikelen
  • Gezondheid&Co blogs
  • RTV Drenthe
  • Vrouw online
  • Wendy online
  • Trouw
  • Privé
ALS heb je niet alleen
Mariska in bladen

Waar gaat ALS heb je niet alleen over?

In 2015 overkomt ons gezin, bestaande uit Sjonny, mij en onze drie kinderen een nachtmerrie. Sjon mijn man wordt gediagnosticeerd met ALS. Ik besluit een deel van mijn wereld weer rechtop te zetten door elke week te bloggen. Dat heb ik ruim tweeëneenhalf jaar vol gehouden. Tot na zijn dood, mijn klim op de Kilimanjaro, over alles blogde ik.


Deze blogs zijn verzameld, herschreven tot een boek: ALS heb je niet alleen, balanceren tussen liefde en mantelzorg. 

Verdrietig.

Soms lopen ineens de tranen over mijn wangen. Zomaar vanuit het niets.


Die dag heb ik het ineens te kwaad. Bij het stofzuigen sta ik te huilen. Sjonny kijkt me verbaasd aan. De tranen stromen over mijn wangen en het stopt niet meer. Ik loop naar hem toe en kruip lekker tegen hem aan. Hij aait me over mijn hoofd en ik kalmeer iets. Ik kan niet eens uitleggen wat er aan de hand is, het is me even allemaal te veel.

Fragment uit ALS heb je niet alleen

Het boek bestellen?

Dat kan via de website van uitgeverij Lente en via alle  boekhandels, ook online. 

Lees mijn (nieuwste) blogs met persoonlijke verhalen, tips en liefde

...
...
...

Wil je tips om meer ontspanning te ervaren?

Laat me jouw begeleiden naar rust in je leven

gratis E book
>