Selecteer een pagina

Anti-stress training©

Minder stress in jouw leven?

Wil jij, net zoals veel anderen, lekker relaxed door het leven gaan, de stress achter je laten? Kom dan naar de Anti-Stress Training. In 5 lessen:

N

Je stresslevel naar beneden

N

Sportiviteit

N

Leren kiezen (werk/privé; sport/gezin; moeten/mogen)

N

Energizers die je blijft gebruiken

N

Hoe hou je balans in je leven

N

Met elkaar enorm lachen en lol maken

N

Een methode die je bij blijft!

Wie: Ik ben Mariska van Gennep, gecertificeerd coach op diverse vakgebieden, onder andere Lachyoga Docent, Vrijheidskaarteninstructor en Sensitherapeut (begeleiden van hooggevoelige mensen). Deze vakgebieden heb ik gecombineerd tot één training, de Anti-stresstraining©, door mij samengesteld aan de hand van ruim twee jaar stressvolle mantelzorg, een jaar meditatiebegeleiding, mijn spirituele kennis, een ervaringsboek, de klim op de Kilimanjaro, vijf jaar bloggen en door vele honderden mensen geïnspireerd te hebben.

Waarom: Ik heb de afgelopen jaren zelf ‘genoeg’ stress ervaren: mijn man is overleden na een ziekbed van twee jaar ALS, het jaar erop werd mijn moeder zwakker, ging achteruit en stierf ook. Het leven is te kostbaar om (te) lang te blijven rondlopen met stressklachten. Daarom wil ik je helpen je stress te verminderen of nog beter in veel gevallen te laten verdwijnen.

Waar wacht je nog op? Doe mee om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren. Je relatie(s) worden beter, je pleegt minder roofbouw op den duur op je lichaam en je heb grote kans dat je minder vaak ziek bent!

Mariska heeft een luisterend oor en straalt rust uit, die ze over kan brengen  op andere mensen. Prettig om mee te maken. Anoniem

N

Je leert valkuilen herkennen

N

Je krijgt oefeningen die je thuis kunt doen

N

Je ervaart minder stress na de training!

N

Inclusief een sportieve les

N

Je krijgt lach, doe en schrijfoefeningen

N

Om de kwaliteit van je leven te verbeteren!

Wil je dit nooit meer?

Alles op een rijtje:

Wanneer:

  • 1, 8, 15, 22 en 29 november. Tijd van 19.30 tot 21.00 uur. We starten op tijd!

Waar:

  • Gebouw van Cor’s little gym, Ketellapperstraat 30, 9403 VR Assen, parkeren voor de deur (gratis)

Wat:

  • Is er bijvoorbeeld sportkleding nodig, dan wordt het de trainingsles ervoor aangegeven.

Let op:

Deze training is geschikt voor lichte tot middelmatige stressklachten. Raadpleeg bij klachten altijd een arts voor overleg, of bij symptomen die een diagnose of medische aandacht vragen, of of deze training geschikt kan zijn. Deze training is niet ter vervanging van advies van een arts of professional, alleen ter aanvulling.

Mocht je na deze training behoefte hebben aan persoonlijke coaching, dat is in overleg mogelijk.

Belangrijke mededeling!

Omdat dit mijn startjaar is bij deze training, geldt het hele jaar 2018 een korting. Vanaf 2019 gaat de prijs omhoog. Dat is zeker!

Vandaar dat je de korting krijgt op de training met een waarde van minstens € 175,- .

Klik op de rode button ↑   om te zien wat deze investering in jezelf met de korting je oplevert!

 

NB: Als je meedoet aan deze training, wordt er van je verwacht dat je elke les/training aanwezig bent. Ik ben ervan overtuigd dat je minder tot geen stress hebt!

Mocht de training niet aan je verwachtingen voldoen, kun je na de 1e les het geld voor je overige lessen terugkrijgen (minus administratiekosten), zonder reden. Geef dit direct aan na les 1 (tot 2 dagen voor de 2e les van de serie). Daarna is retournering van lesgeld niet meer mogelijk.

Pin It on Pinterest