MARISKA geeft lachworkshops

“Lachen is gezond!”

Lachen is gezond, dat weten we allemaal. Waarom dat zo is? 

Lachen is gezond, je maakt endorfinen (gelukshormoon) aan. Tijdens een lachworkshop gebruik je heel veel spieren, het is net als een workout, je kunt zelfs spierpijn erna krijgen. En ook kun je warm worden van het lachen. Lachen verbindt mensen met elkaar. 

Wat doe je in een lachworkshop?

 De workshop bestaat uit het met elkaar wennen en ‘inlachen’ met behulp van vrolijke oefeningen om de neplach te oefenen en de lach op gang te brengen. Daarna gaan we over naar het ‘serieuze’ werk, een aantal bewegende lachoefeningen om vervolgens af te sluiten met een aantal positieve oefeningen waarbij je elkaar als het ware oplift! Afhankelijk van de groep, kan de laatste oefening ook een rustgevende oefening zijn.

Voor wie geschikt?

Een lachworkshop is geschikt voor iedereen. Lachen is immers gezond voor ons allen? Van jong tot oud, van kinderfeest tot bedrijfsparty. Geschikt voor teambuilding (eventueel met een thema), of een familiefeest. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er kan gelachen worden!

Hoeveel personen?

Van kleine (8-) tot grote (100+) groepen, Mariska heeft ze allemaal al eens mogen laten lachen. Er zijn veel mogelijkheden. Neem contact  op om de mogelijkheden te bespreken. 

Lachworkshops:

  • even de zorgen thuislaten
  • anders dan andere workshops
  • je wordt er fit (en warm) van
  • teambuilding
  • enorme lol gegarandeerd!

Voor rechtstreeks contact kun je mailen of kijk op de contactpagina

Pin It on Pinterest