Gesprekken

Magisch mooie momenten
Mariska van Gennep

Ik voer veel mooie gesprekken. Online, soms offline en zelfs aan de telefoon. Met een aantal mensen bel ik nog gewoon. Heel gezellig of leerzaam of beide, vaak rond een uur. En nee, niet alleen met mijn kinderen of vriendinnen, ook met zakelijke relaties. Het kan heel leerzaam zijn of filosoferend of diep gaan zo’n gesprek. Eén van mijn persoonlijke motto’s is : Ik leer elke dag. Blijkbaar sta ik hierdoor enorm in verbinding met mijn lerend vermogen en inderdaad, ik leer elke dag. De ene dag heel iets anders dan de andere. Vandaag veel over keuzes maken en van de week in gesprekken over gevoel.

Waarom ik het vandaag over gesprekken heb? Ik wil graag met jou in gesprek. Mooie momenten maken en weten wat je bezig houdt en vooral weten of je (nog) bij je gevoel kunt komen. Ik merk om me heen en in eerder genoemde gesprekken, dat dat best een dingetje is (iets van deze tijd)? Bij je gevoel komen. Soms lukt het even, maar door de waan van de dag, werk, sociale media en andere drukte is het gevoel een beetje het ondergeschoven kind. Ik heb zelf een hele tijd geworsteld met mijn verdriet waar ik niet echt bij kon komen. Er zat verdriet, dat voelde ik wel, het was alleen heel lastig om daarbij te komen. Het ‘grappige’ was, toen ik het onderkende dat ik het lastig vond, kwam ik veel dichter bij mijn verdriet. Zo gaat dat met veel worstelingen. Onderkennen van het probleem, lost (vaak) al een deel op.

Vandaar dat ik met jou in gesprek wil gaan, hoe het zit met jouw gevoel. Dat kan heel makkelijk door hieronder een gratis gesprek in te plannen. Het kan ook door een Soul2connect sessie te boeken (ja ze zijn weer terug!). Dit is een sessie om je (weer) met jezelf te verbinden en hierdoor dus dichter bij je gevoel te komen. En…je kunt met mij gaan wandelen. Dan gaan we lekker buiten samen in een intuïtief gesprek (wat dus als vanzelf ontstaat) met enkele handvatten en oefeningen aan de slag. Last but not least, je kunt een ‘droom over de finish’ training volgen. Voorlopig individueel, je krijgt dan een VIP training. Kortom, ik dwaal af. Bovengenoemde gesprekken kan allemaal, ze komen heel snel op mijn website, nu al te boeken. Zullen we daarom starten met een half uur?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ik wil het Sprookjes Magazine

Klik hieronder:

>