Sprookjes voor volwassenen?

Sprookjes Magazine

Ja, sprookjes voor volwassenen. Ik hoor de vraag heel veel nu ik het Sprookjes Magazine heb opgezet. Er worden me allerlei idee├źn aangedragen om het leuk te maken voor kinderen. Als ik dan aangeef, dat het Magazine voor volwassenen is, wordt er even vreemd gekeken, of er valt een stilte in het telefoongesprek.

Waarom is dat zo gek, sprookjes voor volwassenen? Je hebt toch ook de fantasy wereld? Deze staat (voor mijzelf althans) iets verder weg, omdat het daar veel over totale fantasie gaat en ook (soms) gekoppeld is aan verkleden en festivals. Daar voel ik mezelf niet zo in thuis. Vandaar het Sprookjes Magazine, voor jouw spirituele magie. Een deel fantasie, een deel ‘een echt’ verhaal. Ontsproten aan mijn fantasie, dat zeker. Wel gestoeld op iets wat zo werkelijkheid zou kunnen zijn of worden. En om jou kennis te laten maken, zijn de eerste twee hoofdstukken van deel 1 (Sprankelende Binnenwereld) gratis te downloaden. Weet je wat nu zo leuk is? De volgende twee hoofdstukken komen ook naar je toe, als je tenminste bent ingeschreven voor de eerste twee.

Waarom? Omdat ik van een aantal belangstellenden heb gehoord, dat ze al helemaal in het verhaal zijn gekropen. Het is de bedoeling om er een tastbaar Magazine van te maken en zover is het nog niet. Ik ben een paar dagen naar Ameland geweest om met mezelf in verbinding te zijn en daar kwam deze suggestie ineens bovendrijven. Vandaar dat ik jou tegemoet kom en je alvast weer een stukje verder kunt lezen. Dan ga ik aan de slag om het Magazine echt voluit in de wereld te zetten.

Sluit ik af met een vraag: Zie je het Sprookjes Magazine liever tastbaar, of lees je net zo lief online? Wil je je voorkeur hieronder aangeven? DANK!

Liefs, Mariska

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ik wil het Sprookjes Magazine

Klik hieronder:

>