Dat ik mantelzorgers (ernstig zieken) wil helpen, dat is al een tijdje bekend. Vanaf nu ben ik via je werkgever of individueel in te huren. Om jou, als mantelzorgcoach, te begeleiden of coachen. Individueel of een training in groepsverband. Toen Sjon (mijn man leed aan ALS) ziek was, schreef ik blogs mede om anderen een hart  onder de riem te steken. Natuurlijk was het voor mezelf om van me af te schrijven en los te laten. Ik ben nog blij, dat ik trouw elke week die twee jaar mijn blogs geschreven heb.

Boek

Hierdoor ismantelzorgcoach mijn boek ALS heb je niet alleen ontstaan. Met allerlei tips en een link naar meditaties. Weer met het doel om ‘de’ mantelzorger in balans te krijgen, te steunen en te ontlasten. Met een visie erachter, dat bij elke ernstig zieke STANDAARD een regisseur moet komen voor regeltaken, zodat de mantelzorger ruimte krijgt voor andere zaken. Er blijven er genoeg over, dat weet ik uit ervaring. De missie van het boek is, om jouw als mantelzorger in balans te brengen en houden. Destijds heb ik ook een groep voor Mantelzorgers Ernstig Zieken opgericht op Facebook, die ik nog steeds als beheerder (samen met Alma die me al snel kwam helpen) ondersteun. Een groep, die elkaar een luisterend oor en steun biedt.

Mantelzorgcoach

Aan de hand van dit boek geef ik lezingen/workshops voor mantelzorgers waarbij je als publiek meedoet bij een aantal onderdelen. Bijvoorbeeld een schrijfopdracht, een lachsessie of een meditatie. Daarnaast ontwikkelde ik een trainingsprogramma (voor mantelzorgers) voor instanties/werkgevers. Hierbij leer je als  mantelzorger om goed voor zichzelf te zorgen emantelzorgercoachn in balans te blijven. Mijn nieuwste aanbod is, dat je als mantelzorger via je werkgever (of zo je wilt individueel) door mij gecoacht kan worden.  Het is immers in beider belang dat je mentaal gezond op je werk verschijnt. Voor jou is het afleiding van je dagelijkse zorgen en voor je werkgever is het belangrijk dat er lager verzuim is. Vandaar dat ik nu in te huren ben als Mantelzorg(er)coach. Zodat jij als mantelzorger beter, effectiever en makkelijker aan het werk kan blijven.Voor meer informatie, neem contact op!

Pin It on Pinterest