Mariska je bent zo positief

Mariska's mooie momenten

Echt, dat zinnetje krijg ik heel vaak te horen. Ik ben er heel dankbaar voor en ik kan het ook niet vaak genoeg horen. Niet om schouderklopjes te ontvangen. Wel om in dankbaarheid te aanvaarden dat ik na een ‘vette shitperiode’ nog steeds er sta.

Dat gaat (ook bij mij) niet vanzelf. Daar moet ik dingen voor doen. En waar ik anderen in een soortgelijk schuitje óf soortgelijks zie doen/reageren of heel zielig zie worden – dit is geen oordeel, dat gebeurd gewoon, de één reageert nu eenmaal anders dan de ander – wil ik doorgaan. Verder bouwen aan mijn leven. Ik heb er slechts één. Natuurlijk rouw ik nog, natuurlijk heb ik dagen dat ik het liefst met mijn ‘kop onder dat dekbed blijf’. Ik doe het alleen niet.

Deze week bijvoorbeeld heb ik nog geen letter geschreven aan het nieuwe boek wat ik wil maken. Dat ‘moet’, want er is een groep van mee-lezeressen, die over een paar dagen weer van mij willen lezen. Heb ik zelf voor gekozen, dus ik mag ook zorgen dat er content is. Ondertussen gaat het even iets minder met iemand in mijn directe omgeving (nee, dat hou ik echt privé over wie en wat), dat vergt de nodige aandacht. En een vriendin heeft het heel zwaar, daar kan ik niets voor doen, alleen mijn gedachten zijn wel vaak bij haar en haar gezin.

Mijn website staat al een poosje op ‘onder constructie’. Ik had graag vandaag in mijn blog gemeld… dat ie af is. Heel misschien lukt me dat nog na het schrijven van dit stuk. Ik ga mijn best doen. Net zo mijn best, als ik bij alles doe. Vooral om positief te blijven. Denk jij (ambitieuze ondernemende HSP-ster) nu dat je dat ook wilt maar niet echt kunt, omdat je een zware periode hebt gehad? Neem dan contact met me op, ik wil je er graag bij helpen. Met een gesprek, een sessie of een training. Waar jij behoefte aan hebt op dit moment. Liefde, rust en vertrouwen. Dat is waar het wat mij betreft om draait. Liefde voor jezelf, rust in je dagelijks leven en vertrouwen dat het goed is. Dat wil ik jou graag meegeven.

Voor nu.. ik ga verder aan mijn site. De laatste puntjes op de I.

Liefs, Mariska

NOOT: Yess! I did it. Mijn website is in de lucht. Je wilt de tijd niet weten 😉 het is klaar. Natuurlijk blijven er nieuwe dingen komen. Voor nu is het feest!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ik wil het Sprookjes Magazine

Klik hieronder:

>