Wie Jarig is trakteert: Sprookjes Magazine

Ja, ik heb het er al een tijdje over. Ik heb (heel snel) een sprookje geschreven. Binnen een paar maanden was deze af. Een groepje trouwe meelezeressen, die ik HEEL ERG DANKBAAR ben – Andrea, Anja, Lonny, Nel en Nicolle jullie zijn geweldig – heeft voor mij gelezen of het een echt en een goed verhaal is, wat ik verder de wereld in kan brengen. Zij zeiden voluit JA, dus… vandaaruit ben ik verder gaan denken.

Eerst wil ik het sprookje in een boek uitbrengen, maar ineens krijg ik een ingeving. Het wordt een Magazine. Het Sprookjes Magazine. Voor volwassenen. Zelf denk ik dat het meer vrouwen aanspreekt, maar mannen mogen zeker meelezen. Het is een sprookje met een spirituele inslag. Ben je al heel ver binnen (jouw) spiritualiteit dan vind je het misschien (iets) minder interessant, maar als je zoekend of een tijdje op weg bent, dan is het verhaal echt iets voor jou.

foto René Philips fotografie

Het leuke is, omdat ik jarig ben geef ik je onmiddellijk twee hoofdstukken cadeau. Dan kun je zelf bepalen of dit genre iets voor je is. Hoe gaat het nu verder? Nicolle (al eerder genoemd) en ik zijn nu samen bezig met alle foutjes eruit te halen. Zodra dat klaar is, kom het Sprookjes Magazine online te koop. Als je NU gaat lezen, hou ik je op de hoogte.

En… er is meer:

In het najaar van 2021 wil ik het Sprookjes Magazine als ‘tastbaar’ Magazine aanbieden. Dat vergt iets meer werk, dan corrigeren. Ik ben in overleg met fotografen, tekenaars/illustrators, grafisch ontwerpers en drukkers. Hierover volgt later meer nieuws.

Voor nu… VEEL LEESPLEZIER,

liefs, (de jarige) Mariska

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ik wil het Sprookjes Magazine

Klik hieronder:

>