Ik ben Mariska

Na een heftige periode ben en blijf ik positief in het leven staan.

Mantelzorg heb ik 'losgelaten', wel blijft mijn boek 'ALS heb je niet alleen' beschikbaar!

Ik ben blijven staan in de heftigste tijd van mijn leven...

Waar ken je mij van?

  • Mijn boek ALS heb je niet alleen
  • Libelle blogs en artikelen
  • Gezondheid&Co blogs
  • RTV Drenthe
  • Vrouw online
  • Wendy online
  • Trouw
ALS heb je niet alleen
Mariska in bladen

Waar het mij om gaat

Liefde, rust en vertrouwen. Dat is waar het wat mij betreft om draait. Liefde voor jezelf, rust in je dagelijks leven en vertrouwen dat het goed is. Dat wil ik jou graag meegeven in mijn programma's. Of je nu een gratis weggever download of meedoet met een training. Ik wil je gids zijn en je in die tijd de rust en liefde geven die ik zelf bij me draag en van nature uitstraal. 

Ik ben Mariska van Gennep, geboren in 1966. Blijven staan in de heftige periode dat mijn man ALS kreeg en overleed. Met onze drie kinderen hebben we een periode overleefd. Nu ben ik 'terug'. Krachtiger dan ooit. Dat wil ik jou graag leren. Je dromen laten uitkomen.

Met mijn blogs, boeken (nieuwe in de maak) en hopelijk straks als motiverend spreekster!

Lees mijn (nieuwste) blogs met persoonlijke verhalen, tips en liefde

...
...
...

Een stukje geschiedenis

Hoi,

Ik ben Mariska

Na jaren in loondienst start ik in 2014 met Moments of Meditation. Ik leer mensen op een andere manier mediteren. Naast stilzitten, kun je namelijk ook wandelen, hardlopen of dansen om je hoofd leeg te maken. 

Dan krijgt mijn man ALS in 2015. Zijn bedrijf stopt, het mijne verandert. Ik blog wekelijks over ons gezin en zorg voor Sjon. De blogs resulteren in mijn boek 'ALS heb je niet alleen, balanceren tussen liefde en mantelzorg'. Sjon overlijdt in 2017. Ik geef lezingen en gastlessen aan zorgmedewerkers en leerlingen in de zorg.

Mariska van Gennep

Dan komt de pandemie en volg ik mijn hart

Ik ga terug naar mijn begintijd van de onderneming. Heel graag wil ik ambitieuze en hoog gevoelige mensen begeleiden die overprikkeld zijn. Die na een heftiger periode weer stevig vanuit de basis willen herstarten. Meer rust in hun hoofd en lijf willen. Met hun gevoel geen kant op kunnen. Net zo als ik vroeger, voordat ik mediteren en (meer) wandelen ontdekte. Vandaar terug naar de begintijd. Ik help mensen rust in te bouwen en hun dromen wel waar te maken.

Ik weet immers wat het is, als ineens je leven instort?

Je niet meer kunt doen wat je wilt, je hart volgen omdat de omstandigheden veranderen.

Na een zware periode ben je er niet ineens weer. Dat weet ik, dat heb ik ervaren. Stap voor stap bouw je alles opnieuw op. Soms een stapje terug, dan ineens weer flink vooruit. Graag geef ik je een stevige basis om verder te gaan.

Wil je tips om meer ontspanning te ervaren?

Laat me jouw begeleiden naar rust in je leven

gratis E book
>