blog Spirijuweel

Spirijuweel

Misschien ben jij het al ergens op sociale media tegengekomen. Vorige week heb ik mijn nieuwste project gelanceerd. Spirijuwele sieraden: Spirijuweel. Eigenwijze en eigentijdse hangers met een spirituele tint. Allen handgemaakt en voorzien van een fijne energie. Welke dat verschilt per hanger.

Spirijuweel is opdragen aan mijn moeder. Zij was mijn voorbeeld, zij was onbedoeld een echte powervrouw. Vooral niet bij de pakken gaan neerzitten en doorgaan was haar motto. Zeker was er ruimte voor emoties als verdriet en veel lol. Zij was mijn creatieve voorbeeld. Zij maakte bijna al mijn kleding zelf.  Ik ben heel dankbaar voor mijn beide ouders, en op deze manier wil ik haar met Spirijuweel eren. 

Mooi, mysterieus

Spirijuweel is samengesteld uit de woorden Spiritueel en Juweel. Beiden, mooi, mysterieus soms en een genot om te hebben. Het voordeel van de hangers van Spirijuweel is, dat je je er ook goed door kunt gaan voelen!

Ben je nu nieuwsgierig naar deze hangers, klik dan vooral hier om te kijken en voelen of er een hanger voor je bij is. De website wordt regelmatig bijgewerkt, want de hangers ‘vliegen’ de deur uit en zoals gezegd, van elk exemplaar is er slechts één. Natuurlijk zijn verzoekjes altijd mogelijk, dan ga ik kijken of ik dat voor je kan maken.

Laat je me weten wat je van Spirijuweel vindt? Dank je wel!

liefs, Mariska

Spirijuweel blog

Pin It on Pinterest