Dag van het Sprookje

Sprookjes Magazine

Deze dag is bedacht door het grootste sprookjespark in ons land. Toch vind ik het een prachtige dag om het ALLEREERSTE Sprookjes Magazine (voor volwassenen) te lanceren! Heb je nog geen kennis mogen maken? Dat kan natuurlijk. Klik dan hiernaast om de eerste vier hoofdstukken te lezen. Als je de eerste twee hebt gedownload, volgen de andere twee vanzelf. 

Wat is het Sprookjes Magazine? Een nieuw ‘glossy’ Magazine, met daarin een sprookje. Het eerste deel gaat over de Sprankelende Binnenwereld waarin Shaïna en Alies je meenemen in hun avontuur. Dit eerste deel verschijnt in september (2021). Het leuke is, dat je dit deel nu al met korting kunt bestellen! Dan krijg je hem in september als één van de eersten op je deurmat! 

Natuurlijk krijg je in deze ‘voorverkoop’ periode ook iets extra’s! De eerste 20 mensen die het Sprookjes Magazine bestellen, krijgen een leuk cadeautje en ook als je later besteld blijft er genoeg over! Enneh.. ook de online versie krijg je bij deze voorverkoop van dit eerste deel cadeau. Straks krijg je een keus voor het glossy of de online versie.

Ik zou zeggen, heb je vragen, reageer hieronder (felicitaties mag uiteraard ook) en anders klik hier om naar het Glossy Sprookjes Magazine te gaan, zodat je kunt zien wat alle extra’s zijn!

Veel liefs, 

Mariska

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ik wil het Sprookjes Magazine

Klik hieronder:

>