Er was er eens

Er was er eens

Er was er eens, zo beginnen veel sprookjes. Ja, ook een aantal van mijn sprookjes in mijn blogs beginnen zo. Alleen vandaag is het een waar gebeurd sprookje.

Het sprookje van vandaag gaat over een weduwe. Een jaar of vier geleden is ze haar man verloren aan een verschrikkelijke ziekte. Daar hebben de kinderen en zij zich aardig goed (natuurlijk naar omstandigheden) doorheen geslagen. Het verdriet laait af en toe in alle hevigheid op om het verlies van hun papa en haar man. Laatst las ze een mooie spreuk, ‘de rouw wordt niet kleiner, je groeit er als het ware omheen’ . De oorspronkelijke bedenker weet ze niet meer. Voor haar gevoel is dat het ook niet helemaal, Rouw is altijd aanwezig, soms in de hoek, stoffig en afgedekt, om vervolgens als een groot vlammend monster voor je te staan en je te overrompelen. Zo voelt ze het. Ieder doet het op haar/zijn manier..

Nu mag deze vrouw graag schrijven en daar heeft ze zo’n beetje haar beroep van gemaakt. Ze gaf voorheen ook lezingen, dat is door de pandemie verandert. Ze schrijft nu blogs, is met een mooi magazine bezig en schrijft sprookjes. Spirituele sprookjes. Deze sprookjes brengen haar nu nog niet wat ze zou willen. Ze heeft geduld (tot op zekere hoogte). Ze heeft er een baan naast gevonden, zodat ze haar lasten kan betalen. Ze vraagt zich soms af hoe andere onderneemsters en ondernemers dat doen. De vrouw gun een ieder het succes en een mooi inkomen echt van harte, ze vraagt zich alleen af waar zijzelf het anders of beter kan doen. Ze leert elke dag is haar motto en ze gaat voort op haar manier. Met sprookjes schrijven en haar hele vroege ochtendbaantje. Tot … ze nog lang en gelukkig leeft? Dat laatste gaat ze sowieso vanuit. Voorlopig is het veel te leuk om te stoppen met sprookjes. Gelukkig is ze al. Daar is niet zo veel voor nodig!

Geloof jij op volwassen leeftijd niet meer in sprookjes? Misschien is het dan juist iets VOOR JOU om de spirituele sprookjes van het Sprookjes Magazine te lezen. KLIK HIER voor meer informatie.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ik wil het Sprookjes Magazine

Klik hieronder:

>