Sprankelende Binnenwereld

Sprookjes Magazine

Heel graag neem ik je vandaag mee naar de binnenwereld. De titel van dit blog is Sprankelende Binnenwereld, net als deel 1 van het Sprookjes Magazine. Binnenkort komt het magazine uit. Online en zeer waarschijnlijk ook als tastbaar magazine. Achter de schermen wordt hard gewerkt om dit werkelijkheid te laten worden! Bekijk de video of lees eronder over de Sprankelende Binnenwereld…

Shaïna begint in dit verhaal met een geweldige ontdekking. Na duizenden jaren is zij de allereerste die de magische binnenwereld betreed. Dit heeft enorme gevolgen voor haarzelf – haar man is overleden- , haar kinderen en voor zowel de binnen als de buitenwereld. In de binnenwereld zijn gidsen, overledenen en spirituele wezens met elkaar verbonden. Deze binnenwereld wil graag (weer) met de mensen verbinding vinden.

sprankelende binnenwereld

In haar zoektocht om deze ontdekking op een zuivere manier naar buiten te brengen komt Alies (ook weduwe) op haar pad. De twee hebben een enorme klik en Alies gaat Shaïna helpen om de binnenwereld in de buitenwereld te delen. Samen gaan ze het avontuur aan om de maatschappij mooier te maken met behulp van meditatie en de ontdekte binnenwereld.

Shaïna en Alice staan positief in het leven. Met dit sprookje willen ze jou, een manier laten zien om je leven te herpakken. In dit magazine vind je het magische ticket tot verbinding met de binnenwereld.

Meer weten over dit magische verhaal? Klik hier om de eerste vier hoofdstukken te lezen!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ik wil het Sprookjes Magazine

Klik hieronder:

>