thuisspiritueel en Soul2connect

Rare titel van een blog misschien Thuisspiritueel en Soul2Connect. Het zijn namen van ‘zaken’ waar ik mee bezig ben. Onder de naam Thuisspiritueel ben ik actief op Facebook. Hier geef ik tips, vertel wat ik doe en vertel over de sessies die ik geef onder de naam Soul2connect (vrije vertaling zielsverbinding)

Ik geef Sessies van een uur, waarin jij als hoogsensitieve vrouw samen met mij een begin maakt met de verbinding met jezelf te accepteren. Dit gaat of op afspraak bij mij, of via Messenger (heel simpel, met camera bellen zonder tijdsdruk) online.

Je leert heel eenvoudig om aangeleerde ideeën, zoals ‘ben ik het waard‘ los te laten en hier iets moois zoals  ‘je bent een bijzondere vrouw’ voor in de plaats te zetten. Ik stuiter nog van vreugde van de sessies van afgelopen week! Heel mooi met begeleidingskaarten aan de slag geweest, voor mij is het een verrassing welk middel ik mag inzetten om JOU te gaan helpen!

Review

Wil je meer weten of een review lezen? Dat kan:

Helene: “hoe mooi alles in elkaar viel zo mooi”. Toeval bestaat niet;  je tip met de vinger heb ik nog niet gebruikt omdat die collega op vakantie is maar ik
heb er wel over nagedacht,  dat als zij iets heeft dat ik dat dan bij haar laat want het is ook van haar en niet van mij …..”

Inge: “Onlangs mocht ik bij Mariska ook een zeer bijzondere sessie volgen. Ze had mij een aantal vragen vooraf gestuurd waar we tijdens de sessie over in gesprek zouden gaan. Middels kaarten koos ik op gevoel een thema met een helende kaart uit een ander deck, in mijn geval de edelstenen. Ook liet ze mij zien hoe ik toch in zeer lastige situaties kan vragen om even in rust over eea na te denken (en dan heb ik het niet zozeer over klaarstaan voor een ander maar veel bredere aspecten waarbij ik dichtklap en dan direct antwoord geef). Op zich kan ik mijzelf goed verwoorden, maar niet wanneer ik mijzelf moet verdedigen en alleen tegenover iemand zit om dat te doen. Zit er iemand naast mij dan is het geen probleem. Daar wist Mariska wel iets op, en terwijl ze mij dat aanreikt waren we zo met elkaar verbonden dat we beide kippenvel over ons hele lichaam kregen. En tijdens de sessie gebeurde dat nog een keer zo intens. Daarnaast bleek dat wij zulke bijzondere raakvlakken hadden en die bij beide soms ook nog eens naar de ouders van onze grootouders terugvoerden. Dit was zo’n prachtige ervaring dat ik deze heel graag wil delen. Dank je Tineke en Mariska. Fijn dat jullie beide op mijn pad zijn gekomen.’

Soul2connect
thuisspiritueel

Soul2connect

Wil jij dat ook mee maken? Een sessie om meer met jezelf in verbinding te komen? Omdat je een aantal verbanden niet ziet tussen gebeurtenissen die erg op elkaar lijken, omdat je onzeker bent of bang (in gezelschap je woordje te doen), of gewoon om lekkerder in je vel te komen zitten?

Dan heb ik nu een leuke aanbieding voor je: Normaal gesproken kost een sessie van een uur namelijk € 35,-. Nu omdat het zomer is, de hele maand juli online in de aanbieding voor € 19,95! 

Wil je hiervan gebruik maken? Stuur me een berichtje via mail (mariska@mariskavangennep.nl )  of bel 06-28111964 voor een afspraak. 

Pin It on Pinterest