Verandering, verhuizing en leiderschap

Lieve trouwe lezers van mijn blog, het heeft lang geduurd. En ja, er is veel gebeurd in mijn leven. Heel veel verandering was en is gaande. Nog steeds trouwens, want ik zit midden in een verhuizing. Toch wil ik niet de ‘schuld’ van het niet schrijven ergens neerleggen. Dit ligt geheel bij mij, het schrijven lukte even niet. Eerder ging ik dan keihard toch proberen om er iets moois neer te zetten, nu heb ik het gelaten voor wat het is. Midden in een verandering, verhuizing moet je niet alles willen.

Mocht je mij volgen op sociale media, dan weet je dat ik van een groot gezinshuis nu op weg ga naar mijn eigen kleine appartementje. Wel op de begane grond, want ik wil heel graag een tuin. En dat krijg ik nu. Ik zit midden tussen dozen, ben veel aan het weggeven en/of verkopen en ondertussen aan het neuzen of er leuke spulletjes voor mij zijn.

Vertrouwen

Ik heb er vertrouwen in dat het allemaal zijn plekje krijgt, of dat het allemaal goed komt. Dat rotsvaste vertrouwen in mijn toekomst is er weer. Jaren heb ik last gehad van onzekerheid, niet alleen door de ziekte van Sjon en wat daarna volgde, ook omdat ik zelf al eerder niet goed in mijn vel zat. Teveel naar anderen luisterde en mijn eigen pad of gevoel negeerde. En dat is meer en meer terug gekomen. Mijn gevoel volgen en vooral mijn leiderschap pakken. Ook al zegt een ander dat het anders kan of zou moeten. Dat vergt moed en energie, dat klopt. Het levert des te meer op. Echt waar, hoe meer je luistert naar je innerlijke stem/gevoelens en verlangens, hoe meer er op je pad komt. Je neemt je eigen leiderschap over jouw leven. Je bent meer in verbinding met jezelf. Dat gebeurd niet van de ene op de andere dag (hoewel het snel kan gaan). Hoe meer je vertrouwt, hoe meer het goed komt. En ja, ik weet dat je veel ballen in de lucht moet houden, een gezin moet managen, geld verdienen en veel meer. Het gaat erom wat jij echt diep van binnen wilt. Dat wat je al weet …

Trein

Leiderschap en jouw leven

Lijkt het je wat om wat meer jouw eigen pad te volgen en je weet nog niet precies hoe je dat aan wilt pakken? Natuurlijk kan ik je aanraden om een sessie bij mij te volgen. Dan gaan we aan de hand van een vragenlijst die je van te voren krijgt het leiderschap in jouw leven een goede plaats geven. Hier vind je meer informatie over een sessie met referenties van mensen die je voor zijn gegaan en natuurlijk mag je me altijd bellen of mailen!

Pin It on Pinterest