Soms kom ik bekenden tegen, die me vragen of ik altijd zo druk ben. Het klopt, dat ik redelijk veel aanwezig ben op sociale media en daarom lijkt het vaak dat ik heel veel doe. En ik ben ook veel achter de schermen bezig. Zo weet ik bijvoorbeeld al, dat ik mag spreken op Wereld ALS dag, 24 juni! Meer  kan ik er nog niet over zeggen, ik weet zelf nog niet meer, alleen dat ik dit een enorme eer vind!​​ Maar neem van mij aan, dat ik ook echt mijn rustmomenten inbouw, of soms bouwen ze zichzelf in. Bijvoorbeeld als je dit leest ben ik ergens aan het relaxen met één van de kinderen als verlaat verjaardagscadeau. En; ik doe wat ik belangrijk en ook leuk vindt, mantelzorgers helpen in balans te komen en dat voelt niet als druk . De weken vliegen voorbij!

Een tijdje geleden was de Mantelzorg Relax Week, waarin ik elke dag in een besloten groep live mijn praatje hield op Facebook. Speciaal voor mantelzorgers, om ze te laten kennismaken met meditaties, ik gaf een aantal tips en ik leer(de) hier zelf ook veel. Het is wennen om elke dag live te gaan, van te voren bedenken wat ik ongeveer wil gaan zeggen, de tips helder te hebben enzovoorts. Ik vond het mooi om te doen en heb een aantal fijne reacties mogen ontvangen, dat de deelnemers er echt iets aan hadden. Voor herhaling vatbaar. Binnenkort volgt vanzelf meer nieuws hierover.

Balans in je mantelzorg

foto René Philips fotografie

Weken vliegen voorbij. Als gezin bezoeken we regelmatig Sjon’s graf. Samen en alleen. Als ik daar sta, merk ik dat weken (maanden) echt voorbij vliegen. Nog één maand en hij is alweer een jaar uit ons midden. Een veelbewogen jaar wat voorbij is gevlogen.

Een jaar waarin ik mijn missie heel helder heb gekregen. Mantelzorgers in balans helpen. Eerst heb ik mijn boek ‘ALS heb je niet alleen’ uit laten brengen en vandaaruit ga ik nu verder. Met een workshop-lezing: Balans in je Mantelzorg. Waarin je leert hoe je in balans kunt komen en blijven. De eerste is gepland op zondag 8 april van 10 – 14 uur in de buurt van Assen. Balans in je Mantelzorg. Lijkt je dat wat? Meldt je dan snel aan. Want er is slechts plek voor 20 personen. Wat je gaat doen staat helder omschreven in de link 😉

Pin It on Pinterest